Tennis


Aktia Arenalla on kuusi kovapinnoitteista sisäkenttää sekä neljä massakenttää ulkona.

Tennis soveltuu kaikenikäisille, noin 4-vuotiaasta alkaen. Tenniksessä yhdistyy lajitekniikka, -taktiikka, lihaskunto, kehonhallinta, itsensä toteuttaminen sekä jatkuva oppiminen. Tennis on aluksi hyvin haastava ja lajiin ei välttämättä pääse käsiksi 1-2 tunnin jälkeen, Hyvin suositeltavaa onkin lajiin perehtyminen asiantuntevan tahon opastuksella.

Tenniksen tärkeimmät pelivälineet ovat maila,  pallot ja kengät. Oikein valitut pelivarusteet vaikuttavat huomattavasti pelikokemukseen. Rafael Nadalin maila ei välttämättä ole paras vaihtoehto aloittelijalle. Myös palloissa on eroja. Junioreille ja aloittelijoile suositellaan kilpapalloa hitaampaa palloa.  Pelimukavuuden  ja turvallisuuden kannalta tärkein varuste on kengät. Kenkien tulee olla riittävän kiertojäykät ja pohjan kuvioinnin tulee olla alustalle sopiva. Pro Shopin henkilökunta auttaa mieluusti oikeiden pelivälineiden valitsemisessa. Meillä on tarjolla myös vuokramailoja.

Aktia Arenalta voi varata yksittäisiä vuoroja, 10 x kerran sarjavuoroja tai koko sisäkauden kattavan vakiovuoron.
Varaa oma vuorosi varausjärjestelmän kautta  tai puhelimitse 0400 717 190.

Sisäkentät

Aktia Arenan sisäkentät ovat Courtsol Pro-pintaiset. Joustava alusta takaa hitaan pompun ja miellyttävän pelikokemuksen. Kentät ovat toteutettu kansainvälisten mittojen mukaan, joten tilaa on kentän takana ja sivuissa reilusti. Kenttien valaistusratkaisu tuottaa suuren valomäärän, tasaisen valon sekä häikäisyneston.

Best Hallissa on lisäksi 3 Courtsol Pro-kenttää ja väljät yleisötilat.

Ulkokentät

Aktia Arenan ulkokentät täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Kaikki neljä tiilimurskakenttää ovat kansainvälisten mittojen mukaiset.

Kentät ovat pelikunnossa viimeistään toukokuun alussa ja kausi jatkuu keleistä riippuen pitkälle syksyyn.

Pelivuoro kestää 55 min. Pelaajan tulee harjata kenttä pelivuoron jälkeen, puhdistaa viivat sekä tehdä kelin mukaan kevyt kastelu.

Vakiovuorot

Vakiovuoron varaamalla varmistat pysyvä peliajan sekä pienen alennuksen tuntihinnoista.

Hallista on saatavilla vakiovuoroja joka lajiin. Vakiovuorokausi alkaa aina elokuun puolessa välissä ja jatkuu 31.5. asti. Mikäli tilaa on, niin vakiovuoron voi aloittaa myös kesken kauden. Vuoroa ei voi kuitenkaan siinä tapauksessa varata itselleen ennen kauden alkua.

Vakiovuoron etuihin kuuluvat säännöllinen peliaika sekä alennus tuntihinnasta. Joustavien peruutusehtojen ansiosta tunteja ei mene hukkaan, vaikka joskus pelivuoro pitäisikin peruuttaa.

Olemassa olevilla vakiovuorolaisilla on oikeus jatkaa vuoroansa seuraavana kautena. Jatkohalukkuudesta tulee ilmoittaa hallin vastaanottoon kuluvan kauden päättyessä. (31.5. mennessä)

Vakiovuorosta voi jättää toiveen missä vaiheessa kautta tahansa ja vapaana olevat vuorot täytetään jonotuslistan mukaan.

Sopimusehdot

Vakiovuoro on voimassa ___ /___ 2019 – 31/5 2020, eikä sitä voi lopettaa kesken sopimuskautta!

Sopimuksen tekijä ja allekirjoittaja vastaavat vakiovuoron maksuista sen voimassaolokaudelta.Vakiovuorot laskutetaan kahdessa erässä, kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella.

Manhattan Sport Center/Aktia Arena pidättää itselleen oikeuden peruuttaa yksittäisiä pelivuoroja esim. kurssi- tai kilpailukäyttöön. Peruutuksesta ilmoitetaan mahdollisimman hyvissä ajoin. Peruutetusta vuorosta ei peritä vuokraa ja jo maksetusta vuorosta hyvitetään täysi hinta.

Vuokraaja, joka peruuttaa vuoronsa viimeistään 24 h ennen vuoron alkua, saa hyvityksenä sitä vastaavan pelivuoron. tuntipankkiin. Myöhemmin peruutettua vuoroa ei hyvitetä, ellei sitä saada edelleen myydyksi. Tarkemmat tiedot peruutuksista ym. löytyvät nettivarausjärjestelmän ehdoista.

Manhattan Sport Center / Aktia Arena ei vastaa vuokraajalle sattuneista vahingoista, eikä myöskään vuokraajan sen tiloissa säilyttämästä omaisuudesta.

Mikäli jompikumpi osapuoli ei noudata tätä sopimusta se voidaan irtisanoa välittömästi.