Personal trainerAktia Arenalla personal trainer- palveluita tarjoavien ammattitaitoisten ohjaajien kanssa treenaat oikein ja saat aikaan parempia tuloksia.

Marika Hillgrén

on personal trainerina vaativa, mutta ennen kaikkea kannustava. 20 vuotta liikunnanohjaajana ja työskentely niin kuntokeskuksissa ja urheiluseuroissa ovat tehneet Marikasta monipuolisen liikunnan jokapaikan ammattilaisen.

Marikan vahva tanssitausta, laaja ryhmäliikuntaosaaminen ja juoksuharrastus tuovat valmennukseen varman pohjan.

Asiakkaat aloittelijoista kokeneisiin treenaajiin, lapsista ikääntyneisiin ovat saaneet tukea ja ohjeita liikunnan ihanaan maailmaan, ja Marika ottaakin jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet huomioon rakentaessaan aina yksilöllisen valmennuskokonaisuuden.

Tarvitsetpa sitten apua laihdutukseen tai kunnonkohotukseen tai vain potkua persuksille, niin Marikan treeneillä olet aina askeleen lähempänä tavoitteitasi.

www.liikuntapalvelu.com
www.marikahillgren.fi
mobiililla: https://www.personaltrainerturku.fi

Juha Soukka

Juha on 15 vuotta alalla toiminut fysioterapiaa opiskellut Personal Trainer (FISAF) Turun seudulta. “Mielestäni jokaisen meistä tulee voida elää laadukasta ja aktiivista elämää, onhan elämämme ainutkertainen!” 

www.soukaksi.fi
050 555 0862
juha@soukaksi.fi